Чучудо

Гуляти просто неба
Я так люблю
Якщо ти біля мне
Я радісно мовчу

Чудові крила підготую
І полечу
Яскраво розмалюю
І утечу

Чи будеш ти шукати
Яскравку із крильми
Мене не наздогнати
Мене не жди

Вдержати не умієш
Та все одно тебе люблю
Коли ти зрозумієш
Причудливість свою

Не в змозі розпрощатись
Майструю ще одні
Тобі треба пишатись
І посміхнутися мені

Хоч страшно полетіти
Та разом ми
Треба їх одіти
І поки просто йти.


Рецензии