Глаза заворожили... не губи

Заворожили душу очі – “Не губи” –
Слова кохання прошепочуть губи.
З бажанням ласки я іду к тобі
Мені в очах твоїх всі тайни любі.

Володарка скарбниці – почекай!
Господь дарує зустріч своєчасно.
Закономірність то не випадковість – знай,
Ну, а любові мить завжди прекрасна!


Рецензии