У нас всё в порядке!

Послы
Вси высланы с киль.
Ну, ззилы лицвинсьКае кильк ий спы вж.

То шо Ж то такэе?
Ля мни
А ныц ны вж трыскы?
Ну, тры Ж щэ ззысы,
Колы молодый.

Да, влад мы спалыв,
До тла еКСь всю тлю,
Шо мутыть страну,
Шоп Сашку свырНуць.

У опшым, тут Буц
Таксамо мни в нус
Шось тыча, дывы,
С рань нив.

Ий ек тут ля мни шо втушы Б.
Да ныц а ныма нагавыць!
А хтось но взев соску СоБи
Да й жмэцьця до Ж Прынц. И Мий ПрынцХыйДатЕль взев шпрыц
Вжэ Ж на всих.

Да, дэнь есыльДен догоРив Ш.
И мы вжэ Ж СоБи
ЗайЛизЛый на пич.
Та й хропы,
Раз сидый.

А зид хай хватай
УхСих молодайк
Да Кольк но клыПай.
Бы Ж Сяськ.

Равут бо Ж аж матк,
Кап дав хто Б кавБаск.
Хоть Баскав, хоць сам
Якый прамо Васьк. Бо Ж Колька оно колокольц
ПидВьежэ тут но,
Колы мы колок
Да в лоб всим застольн.

Да нет. ОстоЛоп
Ны лоп шэ тут во
Од навыть подмог
МыкоЛый сто с сотк. Нам Мону но Б хоць.
А то й так тыпло,
Колы номар от
ДзвоНив ий заглоъх.

Да, МАК в нас ны той,
Шо хочэ хтось з Довськ.
Ны шытык тут во Ж.
Раминь - мы гаВор - на всяких враГов са Говн ий бы й ГОМн.
СокРакЩон.

Ну, да й арамейСК
НайШов жэ кто-т том.
Исус выраЖавсь лись на том Ш. Ну, шо Ш, пойЗдравЛяйЕм с ВясНой!
Эгей! Друг народ!
На СватьБух зайВём-К!

Да неть. В нас сцясь пост.   


Рецензии