Вода, вогонь та мiднi труби

Тортури… Опік від вогню.
В дитинстві я хрестилась
водою, а тепер стою
так - ніби забарилась…
Тортури геть, наснилась мідь -
великі мідні труби...
Здається сон заздалегідь
вже зна, що далі буде...
Ще не прибрали той намет,
де долі я молилась,
як доля визнала - поет...
і в тому добра сила...


Рецензии