Есть сила духа...

Живем, бідуєм. Всі такі несхожі,
Здіраєм кожу з рук, а інколи з душі.
Майбутнього є спрага, та не взмозі
З кайданів часу й необхідності піти.

Довершеність душі існує в світі,
Любов, добро – то спрага майбуття.
Є сила духу, що кують поети,
Лиш з цею силой має сенс життя.


Рецензии