Я снова представляю нашу ночь

Я уявляю знову нашу ніч,
Що в бабье літо осінь дарувала.
Що двоє ділять – звісна річ,
Очікують кохання , де чудова сила.

По гіркоті гріха як світла луч,
Воно веде нас в повсякденні.
Переборкає потрібітельства Ісус,
Бажане з сонцем наравні в своєм значенні.


Рецензии