Бий в души...

Ходжу по хаті,наче звір
Це бій всередині повір
Напевно гордість переможе
Думкам ніхто не допоможе

Ви,що думки звихнулись нині
Він ще ржавіє - ніж у спині
Ви геть забули про цю рану
Хочте не колоту,а рвану?
Про крик забули серед ночі
Про те ,що більш цього не хочу
Про біль ,що серце рвав шматками
Колов циганськими голками
Що нагадали де земля
Зрівнявши душу до нуля...


Рецензии