rich bitch

yes im expensive
but look at me
and u can see
my beauty dangerous agressive

cold in eyes
and hot in lips
its all so nice
its all for kiss

lover face
and perfect skin
your favourite place
your biggest dream

can call me bitch
can call me slut
but now im rich
and drink your blood


Рецензии
Как я уже говорил - читая этот стих сразу вспоминаю Мэнсона в его лучшие годы)))

Золтрикс   25.09.2012 19:00     Заявить о нарушении