Пацалунак

Як ў дзяцінстве хапаю я зорку з нябёсаў,
Не спыняючы бег, я трапляю ў казку.
Дзякуй сябар - кажаш свайму цудоўнаму лёсу -
Будзь са мной разам усё жыццё, калі ласка!

У вышыні стану я непрыкметнаю зоркай,
Думы твае таямнічыя - з неба манна.
Боль і каханне -змяшаю салодкае з горкім,
І на далоні тваёй сняжынкай растану.

Аб пацалуе мараць вусны твое мусіць -
Ў ім адчуванне душэўнай тваёй істоты.
Скажаш - прабач мяне, я больш ні буду. Хлусіш!
Зноў вусны кранеш пацалункам пяшчотным.
28.02.12
       
              Поцелуй.

Как в детстве хватаю я звезду с небес,
Не замедляя бег, я попадаю в сказку.
Спасибо друг- произносишь своей чудесной судьбе -
Будь со мной вместе всю жизнь, пожалуйста!

В вышине стану я неприметною звездой,
Думы твои таинственные - с неба манна.
Боль и любовь -смешаю сладкое с горьким,
И на ладони твоей снежинкой растаю.

О поцелуе мечтают губы твои, наверное -
В нём ощущение душевного твоего существа.
Скажешь - прости меня, я больше не буду. Врешь!
Снова уста тронешь поцелуем нежным.


Рецензии