На селi

Хлопці літають на мотоциклах.
Голова колгоспу чухає пузо.
Магазин один на село,
Вньом продають тільки бухло.

Як у нас на селі
Дівки всім дають,
Баби плюють,
Самогон женуть.

В нашому селі школи нема,
Ходять там усі без дупля.
І грошей в придачу нівкого нема.


Рецензии