Принадливо гука тендiтний нарис

Принадливо гука тендітний нарис,
Гіпнотизує блискіт двох люстерок.
До себе підла не вгава ненависть,
Що власники не ваблять гімнастерок.

Повітряні хазяйки черевичків,
На вас молюсь й вас гірко проклинаю,
Бо ж віднедавна набула я звички:
Паскудно й низько я вас всіх кохаю.


Рецензии