Нестримнiсть...

 Нестримність...
                Мірою думок
Моїх оцінок...
                Знову й знову
Я пронесу,
           ввіллю в струмок
Своїх  бажань.
                Їм на підмогу...

Натхнення
               полум’яних мрій.
А в тім натхненні -
                невідомість
Моїх доріг...
              І там палає твій
Вогонь,
     вражаючий свідомість.

Палає він...
          І в вогнищі святім
Згорають сутінки...
                моєї долі,
Як в сяйві сонця
                ніжно-золотім
Навік зникають
                прояви  неволі.

І в світлі сонця -
                полум’я весни,
Моя нестримність
              і ...  щасливі сни.


Рецензии