Голубка

 
 Вранці випадають чисті роси,
 Сонечко в кімнату загляда.
 Голос твій знов телефон доносить,
 І моє серденько завмира.

 Чую ніжність в кожнім твоїм слові.
 Десь далеко ти, та все одно,
 Знаю, у краю тім світанковім,
 Стукає голубка у вікно.

 То моє кохання прилітає.
 Чисте й білосніжне, наче птах.
 І з тремтінням тихо завмирає
 В лагідних твоїх воно руках.

 Не злякай, не поламай їй крила.
 Лиш до свого серця пригорни.
 Хай вона з роками посивіла –
 Є в ній щось від полум'я весни.

 Є у неї ще наснага жити,
 Радість і тривоги розділять.
 Вірити, надіятись, любити,
 Від розлуки серце захищать.

 Огорну коханням тебе, любий.
 В спразі стану краплею води.
 Хай твій біль забудеться минулий,
 Та в житті не станеться біди.

 Кажуть люди, що нема кохання.
 Лише в книгах, та іще в кіно.
 Тільки чуєш: знову на світанні
 Стукає голубка у вікно!


Рецензии
Який зворушливий, чистий та наповнений сяйвом вірш, дякую!

Наталья Колопенюк   29.02.2012 10:29     Заявить о нарушении
Такой всевременной, сильной, многострадальной, беспокойной и искренней может быть только любовь Матери к своим детям. Огромное им спасибо за это!
Ваше стихотворение - гимн всем Матерям Земли. С уважением к Вам и к Вашему творчеству -

Алексей Кожевников 3   01.03.2012 05:23   Заявить о нарушении
Дякую Вам, Наталю. З повагою

Валентина Комина   01.03.2012 17:04   Заявить о нарушении