РеЛаниУм я буду счас глаТаць!

Што Лана утРам Раму мыла вжа, Х.
А то и нават ВатСану пад зад
Катяр гафНаф.

И от што Цар Мняф СкахЖахТ: так Тамарк,
Быть моЖать, ВиКас лукЧай дасьць Мазай?
Ну-да, и я уж буду за й ужа
Драць фси кавра КазЛань.

БИКА Ш спайМАЙлах падла за хваСтах.
ШАКИраван Равана, прам аж страх.
Ну, бо Ж мы тож пукСкахЕм даш шакаль
За й стол СвяТар.

А в нас тут Е й нарМАЙны Шь шакаЛадк.
Са й Эцика Жывая можн жахВахць.
ЗасРанцы Ж всюДык рыкСКАют с масКаль
Ий засМурРодзь влад Кашь.
Ципа жэс ЕРалЛашк.


Рецензии