Ий чё, КурСант, паГутЧымсь?

Мы Этику Живую Ж
Прачёл ужь, как пять букв!
Бо Жь хули  нам пря Джуну туфт фильМух да вшырСтНуть.

И от мы й бачим з БуцОМ
Ий бабуську Ягуськ.
Куру я, пЮ й кабЛукЧукСь!
Бы й вси Козлы й Тялушьк.

Я от, швырну й счяс румКу Ш
Ув низДра-К Алы з Дуньк!
Ий ныц ны помню душу
Святу свою й дурну Ж.

Я вбЮ сыбэ й нарушу
Вси ЗапоВийДик скунс.
Бо Шь запоНКы Ш ВахуньКак знайШлысь но вжэ вух дурк.

Я от, щэ й вдуну з бунькы –
Чао тут мни щэ пуг,
Що й ПугаЧова бугДэк
Та з БугаЯмы сплю вж.

ЧахоТочна стаРушКах
КахХайЕйць, бацис, Пуць!
И цё патОМ пак бугДзець…
Ну, в Жызни той БальШух. Да шо там! Киньтэ мухШахк,
Шо вгроБылы страну.
Ий шнитЦэль вот вам в бруха ць.
Да нет. Ны так-то в Юх!

ДишНица Боша бульШэк.
Бо Ж Божя шэкыль в пуньк.
Ий локша вшах дорохШах,
Чым Шах СА Й шахт от тут.

Бичи Ж вам шося змохГухЦь.
Цип НиКу Сь за цыбульк.
Да й хай пирДзикЦь павСюДух
Ядроным згустк.

В адчаи все Ж бо Ж змокГут
ГутОвсКук пихЩук скушь.
Ну, цё там пар цыпЛёйНак,
ПалиТых кейтЧуп фкусн. А ты вчарПай мясцов с тлущь
Да у жыдоф шызуньськ.
Тада, быць мозь, наГухЧихСь
ЧихХаць на ВепРИК блюдц.

Мы Ш гондэ й щиДрог вийДрак
ПидСтавм, колы впаду
УвДрух, лягусьКай ниБыР,
В Рысьпубликцырк Бобруф. О так от ПувТорРачка Ш
ПувТорэ, дэ шо тут
НаМАЙляйФаф, ну, З ЛётЧык
С ПиЛотАм наЯвУ.

ПанКрахТавы ТамарКы Ш
Шэ ждуть Мняв на луГу Ж:
Ах, дэ Ж той пак ВасярКах,
Шо грав нам вальсы й Зубр!? Мы Ш з Мыш тут вам но шашний.
А ны гучы хоть в СМИХ:
Хрыстос прыйшов до Клушы й
Ах, ШахРакЗад ты мий Зь!

В ШахНовича мы Ж бутто
Гучывся биць бакЛукШь.
И Лук ны зараДылы вж
УвЛад на псих-жабульк. Так в чом там гниль навыкЛах?
А! вбыты зайЦуф дфух?
А фигу с финик фкухСыкШ
ЗыМойУх да на льДу, Х?


Рецензии