Я иду ат горя к горю

Дима гондэ. Й Е й наш Вовк.
А! завод вжах мафийк гопСяк?
А ну ЯДА ф повСьць!

Мы атДал вамп прам надольГА Й
ЩоСяк сяк-так, можь?
Так, тоФарРикШь БийРийЗёфСьКый!
Ну-К СМИфай-К штаны!

Но ни поняль БейРейдЗовСКий
А ни тухт шпаны.
Я-то, моЖеъх, знак ий цфёрДый.
А Ты Вы в Тывы вш?

Так. Мы заРакС ХодДорКовзКый
ПраМаг афтПухСты Ж.
Ты Ж замало отСыйДиф щось.
Прамо ажНы Ж стыд.

И ны тут коб ны суды вжэс!
Я СКАзаф Ш, суТяг.
Тут тягНы, бач, в лужу-К быдЛох.
А в ЛужКу Ш ныц куш.

ПИЯнэрРы, Х! КАТЯ плаЧах!
Ша! АгентТык? Дай-К!
Анна ЧапМан этон наш чэп.
А ПШАНА Ш лапШах.

Ий сверКатьЮть ногы с лапМык.
Тикы ны втыКать
ПрыгКакЗалЛык МедьВеДьжяТаг
А ны с, хы, КавкАзьНь.

МарЦыПаны й КапИХтаны Ж
Цэ однэ всэ, да БР.
КапиТаль срана уф танКы П.
А не на граБах.

ВпроЧем, да, й туДах.
Тока Б не й на й Дах.
ВасьПитань? Оцэ но Ж Танька П.
ПакЛив кап вамп ф срак.

 


Рецензии