Все масты мы Ш, бачь, пажГли вефць?

Так, товаРышы вси батькы,
В нас тут гондэ вахсПитань.
Ибо Ш ТэльБо зарэ скажэ, Х:
Шо, мо, й ты вжэ прам Хрыстос? – Га? Чево? Дэ стос?!
Да! Пышу Ж Сцих Шок Ш.

ВишНи Вишну Ш чують слишКом:
Ком цуг мир! Эй, ты, там во!..
Ий милиЦийКах ухсПихШно вш
Вкине Жабу Ж в шизаВокн.

От мы с Шиво й гондэ й МитЧихСь
ПодзВойНиль: нильзя ль пойМоч?
Вики Лик С бо Ш цэ щоКСь КиньсьКэ.
Ну, напрыкЛад, впрык Лад ТомК!

ЕК, по-нашОМу, спасСиБкох? –
Ну, Ж ныМА Й такХогХах словк.
Е но ципа, хы, ПОВИКО.
Остальнэ не-не, колХоз!

Да й мы й ЕНЕ от повильно вж
ЕньЧым Ш ШоСя Зь но Жь про школк.
Крук РакДзикЦель бо Зь от в тикы.
Да й вот Дек ТаранК знайШов
З дань шов, Х.

Ты кеды када ухЧильСяк
Так сякаты, кат ты, Гром?!
Я Ж от, бач, савСем сем дырРок
С рокин рольк а ны й ф ТястКогць.

ТэКыл ТэкЛих мало Ж жолоб
ПоЗайБыф ув Гутк выйРофк.
Ну, да, ХИ, ув жлоБов кихи
Цэ калиниЗаций  вжо П.

Мы ТаранКу Сь заСМИрДзильЛих.
А ны хтось Наталк с ПавЛох.
Бо Ж воны ухСИк ухЧикТильк!
Да й ИС БАМ спЛохШный псих холь Зь.

Флаги наши К, как пейРила!
Кака какТугСяк зняйДзёць.
Пуцин нет? Да ты Ж скаЦина!
И мы заРэс сэра в ров!

ТрэГа Ж вишаты всих гиньШых.
Бо Ж по-БожОМу Сь ны можм.
Мы от Сирийк ракСгракМийЛик Сь?
Ну, а Етвызь зары во Ш.

Все масты мы Ш, бачь, пажГли вефць?
Нет ни в БугДухЩим ни й Дух Шь.
А ты што тут с тухЛак РибХинСК
Мня мишяТых Тыхон-скот?

Да! Уш тухт шось ныц ны Тот.
ВийТар дма вав морДК!

А нам Манк но Б в рот К.
Ну, да Тор ныц торк.
 

 


Рецензии