Один день...

Але ж помріяти не гріх
Це є найкраще серед втіх
При чому мрія та чарівна
Наче єгипетська царівна

І прикро так - вона не сниться...
І розум їсть мою надію
Напевно мрія не здійсниться
Та все одно,як дурень мрію

І думку ту я полешу
Але ж я впертий - не зумію...
І знову сам,собі брешу
Від розуму сховавши мрію

А може там десь наверху
Для нас придумали подію
Вони все бачать на духу
І може здійснять мою мрію...


Рецензии