Тебе стихи читал

Відгомоніло літо – осінь на дворі,
Та блискавки, що почуття, ще живи.
В останній день кохання на ЗАРІ
Тобі вірші читав – холодні та красиві.

Про сенс життя, та про дороги мрій,
О щасті, що колись ділили.
А в небі місяць вмер рудий,
Дороги розійшлись – ми так рішили.


Рецензии