Мгновение любви

Заворожили душу очі – “Не губи” –
Слова кохання прошепочуть губи .
З бажанням ласки я іду к тобі
Мені в очах твоїх всі тайни любі.

Володарка скарбниці – почекай !
Господь дарує зустріч своєчасно .
Закономірність то не випадковість – знай ,
Ну, а любові мить завжди прекрасна !


Рецензии