Перрон, твои целую губы, руки

Знов студять серце прикрощі, турботи
Я мрією живу зустрітися з тобой.
Під вечір лиш скидаю з плеч тягар роботи,
Далеко ти , тому не поспішаю я домой.

Тобой наповнен і останній день
Бажання зустрічі могутніше розлуки.
Схід новий сонця, новий звук пісень,
Перон і я ... твої цілую губи, руки.


Рецензии