wanna??

Wanna datin'
Wanna dancin'
Wanna slammin'
Wanna kissin'
Wanna fall in love
Wanna bangin' stuff
Wanna be above
Wanna peace no war
So just go and take it
Nobody except u ll make it
Smack it, shove it, break it,
All that do u constrained!!
Yo)


Рецензии