Нас зустрiне лютий ясноокий...

Нас зустріне лютий ясноокий               
Серебром засніженого ранку.
Простір світу білий і широкий
Привітає наш політ високий,
Приголубить, вмиє на світанку.


Приголубить, обійме, зцілить
В поцілунках таючих сніжинок,
Подарує нам щасливу мить,
І як в дитинстві щиро звеселить
Красотою льодяних картинок. 


Рецензии