I вдаль зiрветься зграя лiтер...

Коли розвіються надії, -
Впаде на землю жовте листя...
Лиш не украсою події,
А сумнівів багаття чисте.

Коли згорять в вогні бажання
І попіл їх розвіє вітер, -
Покинуть серце сподівання,
І вдаль зірветься зграя літер...


Рецензии