Виборчi перегони

Час іде.
Знов перегони.
Пташка радо не співа...
Коло неї скрізь ворони
Переплутали слова.
І куточок - не куточок,
І земля - не та земля...
За ставком всиха садочок,
Жайвір плачеться в полях.
Небо в хмарах…
Перегони…
Окуляри - темне скло…
І на зачіску вороні
Оксамитове перо.


Рецензии