единственное спасение

прымаю цябе як аэрарпорт
на змушаную пасадку
рэйс, што церпіць крушэнне
я - не пункт прызначэння, але
адзінае ў такіх абставінах выратаванне


*

принимаю тебя как аэропорт
на вынужденную посадку
рейс, что терпит падение
я - не пункт назначения, но
единственное в этом случае спасение


Рецензии