Цикламени

Так сумно без тебе
І гірко з тобою,
За склом плаче небо
Сльозами-журбою.
А на підвіконні,
В обіймах зелених,
Стоять, мов в осонні,
Твої цикламени.

Хмільне до світання
Кохання вино -
Я птахою стану
І зрину в вікно...
Вже виростають
Крила у мене,
Та не пускають
Твої цикламени.


Рецензии