Яблун цв т

Канули думи
Десь у далеку осінь.
Пахне зів'ялим листям
Неба блакитний простір.
Роки, мов жорна,
Стерли кохання слід,
А я шукаю знову
Яблуні цвіт.

Незримо скачуть
Днів моїх коні вогнисті.
А під ногами плаче
Жовте, холодне листя.
Птахою лину
Я за тобою вслід,
Весне, моя журавлина,
Яблуні цвіт.


Рецензии