Ангел..

Ти йдеш,блукаючи по мостовій,
А твого ангела нема....
Ти хочеш подивитись в очі Їй
Що робить і яка вона?

Остання воля серця твого
Та зустрічі цієї дорога ціна...
Ти йдеш!Не знаючи до кого
Ціна ж ця коштує життя.

Та ти ідеш,наперекір думкам
І глузд не йде з тобою поруч в путь
Бо ти в полоні вже!Ти сам!
Зіграв у гру,де просто  смертні вже не виграють.


Рецензии