Дитинство..

Смагляве дівчатко із літом в долонці
Вітрець заблукав у косах її,
І ніжить ,виблискує ясно на сонці
Й співає на вушко баллади свої.

Радіє дощу,хлюпоче очима
Збирає ромашки в вишневім саду,
До хмарок сміється,пливе разом з ними-
Дарує їм пісню-про долю свою.

Може я перехоплю зненацька
Те сонечко,дівчинку,що тихо біжить?
Дитинство моє,і радість юнацьку
Щасливі моменти і літню блакить...


Рецензии