2

Очі в тебе не воскреснуть,
Сяйво губ в побитім склі
Не приходять уже весни...
І безвладдя на Землі.

Край у кактусах,в знемозі,
Так..душа вже омертвіла
Просить жадно дикі сльози-
Стогне з болем твоє тіло./

Підведися,щоб прийняти
Спазми тіні поміж суттю
Не займай,щоб не страждати:
Ніжним дивом,горем й люттю.


Рецензии