Монолог душ

В тій пам’яті фіалки не зів’яли,
на небі скло пробило ностальгію
ти знаєш, а думки мене украли
і тільки дощ, гроза у серці гріє.
   Тут ми чужі, і в кожного своє.
   інфантильна можливість заснути
   та надії немає. Чи є?
   Я до стін страху прикута.
Хотілось жити, як ніколи не жили
Пробилось серце стукотом: « Я мушу!»
Хотілось вірити у щастя, що знайшли-
Хотілось вірити у вільну думку.
   У паперовім світі утопити мрії:
тут ляльки всі, а ненависть одна.
Нема того, що в серці тліє,
Це є двобій і тут нема кінця.
  Вдихаючи ковток повітря,
  Вдихаючи,мов сигаретний дим ,
  розрубують своє життя і гублять,наче вітер-
  надію,спогадом ручним.


Рецензии