Сон

Забула гордо тишину,
Забула божий «Отче Наш»
Не пам’ятає ту весну,
Коли їй Бог відсудив час.

Жорстокість у очах.І порожнеча.
Любові стогону нема.
І потерпають сни малечі
Де є лиш кривда і сльоза;.

В кайданах ручка загорілась
Захлинула красу дівочу.
Пролита кров,що їй наснилась...
Та це був сон,на жаль,пророчий....


Рецензии