1

З твоїх долонь стікає страх
Як ловлю голос твій у сні,
Забуті фрази в сторінках.
Де пропливають марні дні...

Осінню шаль палких ланів,
Сховаю в серці із луною,
Холодний вечір сполонив:
Тебе,її і душу мою.

Насилля стежить і прямує
Стежками страху з-тих часів-
Де очі її люблять,і не чують
Підступної і втраченої,спів.

Омана у руїнах жалю,
У щастя загубилися ключі,
І відтепер себе караю...
Що я тоді прокинулась вночі.


Рецензии