я не хочу слави i багатства

я не хочу слави і багатства
я не хочу світу позолоти,
я бажаю безкінеччя рабства -
вищого усякої свободи.

Хочу розуміть предвічне слово
в рідній мові рідного народу,
Осягать божественні основи
в Слові, що дарує нам свободу.


Рецензии