Вкрита бiлими слiдами

Вкрита білими слідами
І від всіх захована,
Не відчують її дами,
Бо не знають, хто вона.

Понесло в краї незвані,
Де немає спокою,
Де літають очі п*яні
Тугою високою.

Тільки там любов спокійна,
Без питань і відчаю,
Засинає у обіймах
Радісного вітчима.

Там і я її помітив,
Знав, що не судилося.
Похилилось в’яле літо,
Як життя втопилося.

Похилився я навіки,
Все без мене зроблено.
Не встають із ніг каліки,
Що хитались згорблено.


Рецензии