***

Искала искала

        И

   Не

     Нашла

             Воды

                Шелест

           Тише тише

      Там

               Кого-то я

                А кто-то

                Меня

                Тише тише

                Олени ручьи

                Кричи

                Не

                Там

              Тише тише

                Шелест

                Воды

                И

                Во

                Всеслышащего

                Верь

          Тише тише


Рецензии