***

Я розповім тобі про наше ,друже
Про те,що так  сильно болить
Я розповім ,що нам не надолужить
Про те, що вже не загорить

Сотні людей проходять поруч
Сотні  ідей кружляють в голові
З надією ліворуч  і праворуч
З надією,яку шукала я в тобі

Земля кружляє,місяці літають
І часом знову очі наче і горять
Та восени як і птахи на південь відлітають
Так я знову лічу тебе шукать

І ті мільйони нічого не вартих днів
Оточують мене немов скалою
Неначе цуценя мене ти за собою вів
Та врешті решт не взяв  мене з собою


Рецензии