Поздравление с юбилеем на украинском

Прийшла весна
І гомонять струмки,
У гаю соловейко вже співає,
Вже прилетіли з вирію птахи
І від зими природа оживає.
Радіє все і небу і теплу,
Промінчик сонця завітав до хати
І ми разом із сонечком прийшли
Тебе із ювілеєм привітати.
Та побажать Тобі багато літ
Здоров'я,щастя,злагоди,любові
Щоб вірні друзі йшли до Тебе в дім
І з кожним роком все з'являлись нові.
Щоб діти щирою увагою завжди
У дім приносили тепло і спокій,
І щоби внуки щебетом своїм
Тебе стрічали ще багато років.
Щоб Ти була,як завжди молода,
Така вродлива і така привітна.
Хай обмина завжди Твій дім біда
І лиш любов і щастя в ньому квітне.


Рецензии