Прийди, весни чарiвнiсть незрiвненна...

Прийди, весни чарівність незрівненна,               
Згаси в душі багаття суму і страждань.
Хай до небес злетить надія достеменна,
І крила там розкриє радість полоненна
І вознесе хвалу багрянцю сподівань.


Прийди, весни закоханість нестримна,
Відкрий в душі найкращі почуття.
Хай в них окріпне й буде нерозривна
Сердець єднання доля нерозмінна,
Стрімкий політ думок і тяга до життя.


Рецензии