В мереживi нiчного водограю...

В мереживі нічного водограю               
Нестримністю тривоги і думок
Минає час. Життя струмок
То дзюркотить то замирає,
То хвилі до небес здіймає,
То, граючись, несе листок...

Сузір’ям виплеканних мрій
Життя незміряну дорогу
Пройти судилось... На підмогу
Прийшли солодкі сни надій.
Здолавши спеку й буревій,
Здолаємо й пересторогу...


Рецензии