***

Ти не мій, але досі коханий
Ти сльоза на холодній долоні
Божевілля, а, може, нірвана,
Найпевніше – моя заборона.

Моя вічність. А ні, не моя.
Але вічність – я впевнена точно.
В тобі, мабуть, душа журавля,
А в мені, неприкаяність ночі.


Рецензии