Чи колись я тебе розгадаю

Чи колись я тебе розгадаю,
Ніжний проліску мрій самоти?
Хто там нині тебе роздягає,
З отупілим чуттям срамоти?



Хто там пестить тебе і ласкає,
Повечерявши смачно борщем?
Хто щоранку тебе одягає,
Із небритим одутлим  лицем ?



Хто тебе має право кохати,
І тобі дозволяти цвісти? ---
А мені б лиш тебе розгадати,
Рідний проліску мрій самоти...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.