Гляну в очi

Гляну в очі                ніжні,теплі і прозорі,
   Ніби в морі     в них потону,а на дні
   Риби-зорі        неповторні  -  по просторі...
Хто ж не схоче         тут лишитись на всі дні?



Хто не схоче               в цім раю розкошувати ?!
   Пити  вроду      мов джерельну чистоту ?!
   Серце горде     - птах пустельний -  напувати,
І що-ночі                буть в кохання  на посту ?!



Квітко  красна,сонце ясне,серця любо,
Ти прекрасна передчасна моя згуба,---
Я твоєму   підкоряюся  велінню ...
Тільки хочу:твої очі,твої губи,
Непорочний  чесний  хлопчик  хай полюбить,
Як піду я у довічне безгоміння....


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.