Сила сердец

Німі дзеркала, та астрал душі,
Заблудшие слова роняли  у тиші.
Манливий  місяць, та ладонь небес
Містична ніч, та стукіт двох сердець.

Святиня від століть і тихий глас,
Звучав мотив любові лиш для нас.
Німі дзеркала, та  на вікнах хрест,
Сила не слів - сердець на світи є 


Рецензии