Дашо дог

Дашо дог.


 
Аймани – тханнана,
Тхан дика нана,
Хоьх долу и беркат
Мадоккхаду!
Тханнана, тханнана!
Хьо – Мехканнана!
Хьанкийрарадилха дог
Мадашоду!

Къоманасагатдеш
Доьлху и даима,
Зударшна, берашна
Сагатдоцо.
Гуттарадоьлху и




Х1ун дийрдуцахууш,
Шенницкъ д1амелкхочу
Совг1аташ до!

Цхьа а цавицвоцо,
Шамелдерггоцунна,
Массанхьа д1акхочу
Цуьнансингаттам;
Воккханиг, заь1апниг,
Къано, я жиманиг,
Халаволлург, лазийнарг,
Я синтембайнарг –
Массарна т1екхочу
И дашо дог!


Рецензии