Моя кохана, руку дай менi...

Моя кохана, боляче тобі -
Несправедливість нанесла
                удар жорстокий.
Моя кохана, боляче мені -
За біль твою… І я не одинокий.

Моя кохана, руку дай мені,
Підтримку серця
                через жар в долонях -
Відчуй… Відчуй як силу віддаю тобі,
Збагачуючи сивину на скронях.

Моя кохана, біль твоя пройде.
Свої серця з’єднавши
                в вірній силі,
Ми вистоїмо… Доля поведе
Нас в час другий,
                де будем ми щасливі.


Рецензии
ДАЙ, БОЖЕ, Вам счастья. С теплом...

Евдокия Никитина   24.02.2012 17:56     Заявить о нарушении
Спасибо, Евдокия. И Вам Счастья. ВВ.

Владимир Великодный   25.02.2012 14:50   Заявить о нарушении