з небуття нема вороття

   Не зацвітуть для Тебе в полі квіти
   Не защебече пташка під віконцем
   Як мало довелось Тобі радіти
   Росі ранковій і промінню сонця.

   Без Тебе стало тяжко в світі жити
   Життя коротке принесло розлуку
   Не будеш вже ніколи Ти радіти
   Дружині,дітям,правнукам і внукам.

   Як гірко пережить нам біль утрати
   У вічність відійшов Ти передчасно
   Тебе ми завжди будем пам'ятати
   І пам'ять у серцях у нас не згасне.


Рецензии