Сльоза гiрка, мов полинова

Морози... лютий... змерз і ліс...
Йому рости... чи вже не бути?
Ой, скільки в краї гвалту й сліз!..
Уже й молитви слів не чути.

Від правди захолонув  слід.
Сльоза гірка, мов полинова...
Народу буде житній хліб?
Чи заберуть і хліб, як слово?


Рецензии