День Перемоги

Ось перші постріли лунають,
І звідки ж це гуде?
Та це ж фашисти нападають,
Розгромлюють усе.

А ми здаватися не будем,
Ми підем тільки в бій.
Вони не дуже гарні люди,
Як не ідуть із нами в мир.

І ось здійснилась наша мрія,
І ми перемогли!
Ось тільки воїнів замало,
Загинули вони…

09.05.2010 г.


Рецензии